よくある質問

FAQ

Bekijk hier onze veelgestelde vragen.

De fabriek van Ceepo heeft voor de frames 3 order- en 3 lever-momenten per jaar: Maart bestellen = juli leveren Juli bestellen = november leveren Oktober bestellen = februari leveren. Als exclusief distribiteur voor de Benelux zijn wij afhankelijk van deze levermomenten. Daarnaast zijn we afhankelijk van de voorraad van onze overige leveranciers van o.a. groupsets (Shimano/SRAM), wielen, stuurtjes, zadels. etc. Voor we uw order aannemen zullen we altijd eerst voor u informeren of al uw wensen op voorraad zijn en u daarover inlichten. We doen onze best om volgens afspraak te leveren maar het is altijd onder voorbehoud van het leverschema van de betreffende fabriek.

Ceepo Benelux heeft een beperkte voorraad frames en showroommodellen, maar uw specifieke wensen voor onderdelen (m.n. groupset, wielen en stuur) is altijd afhankelijk van de levertijd van de betreffende fabriek. Voor meer info mail info@ceepo.nl

U kunt bij ons online via de website bestellen en betalen maar als u specifieke wensen heeft vragen wij u contact met ons op te nemen en gaan we voor u aan de slag om uw droomfiets samen te stellen. Als u tevreden bent over het resultaat laten wij u de exacte levertijden weten en ontvangt u van ons een factuur. Als de factuur voldaan is beschouwen wij de order als definitief en zullen wij de bestellingen voor frame en onderdelen daar waar nodig plaatsen.

In onze showroom in Ouderkerk aan de Amstel hebben wij altijd één model Shadow-R, Shadow, Viper-R, Katana en Mamba-R volledig geassembleerd klaar staan. Soms in maat Medium soms maat Large. Met afspraak bent u altijd welkom, ook in de avonden en weekenden, om de Ceepo’s te bekijken, uw wensen te bespreken en eventueel een rondje te rijden. Een goede bike-fit zal altijd nodig zijn om op de juiste manier op de juiste maat triathlon fiets te zitten. Bij serieuze interesse in een Ceepo zullen wij u ook altijd eerst doorverwijzen naar een van onze professionele Bike-Fit partners bij u in de buurt.

Ceepo Benelux verkoopt rechtstreeks aan consumenten maar staat daarnaast ook open voor samenwerkingen met retailers. Voor meer informatie mail naar info@ceepo.nl Ook zijn we altijd op zoek naar goede en professionele bike-fitters waar wij onze klanten naar toe kunnen sturen. Ben jij een professionele Bike-fitter en geïnteresseerd in een samenwerking; info@ceepo.nl

Alleen op afspraak: info@ceepo.nl CEEPO BENELUX Holendrechterweg 21-B 1191KT Ouderkerk aan de Amstel

S
P
E
C
I
F
I
C

G
E
O
M
E
T
R
Y
T
R
I
A
T
H
L
O
N

B
I
K
E
S
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
接触

Contact

Vragen of opmerkingen? Laat hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met u op.

Contact Gegevens

CEEPO BENELUX
Holendrechterweg 21-B
1191 KT
Ouderkerk a/d Amstel
Nederland

+31 6 55106767
info@ceepo.nl